Cesta k Svetlu

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Odplata za smrť Krista!

„Keby bolo moje kráľovstvo z tohto sveta, môj Otec by poslal pluky anjelov, aby by zabránili tomu, aby som bol vydaný do rúk židom.“ – povedal Kristus.

Čo to znamená? Najvyššou obetou, ktorú ľudia nikdy nepochopia bola skutočnosť, že Tvorca všetkého, zostúpil z nádhery svojej ríše až dole do hmotnosti, skloniac sa dobrovoľne pod Zákonmi, panujúcimi v hmotnom svete. Jedným z nich je Zákonitosť slobodnej vôle, darovaná ľuďom samotným Stvoriteľom.


Tvorca univerza teda vo svojom Synovi zostúpil k ľuďom a týmto spôsobom sa im dobrovoľne vydal do rúk. Do rúk ich slobodnej vôle.


Ľudia mohli zo svojej slobodnej vôle Krista nasledovať a mohli ho tiež zo svojej slobodnej vôle zabiť. V tom im v hmotnosti nemohol zabrániť ani Boh. /viď citát na začiatku/


So slobodnou vôľou je však spojená zodpovednosť! Aj to je Zákon! Zodpovednosť za každý čin, ktorý vykonáme! Zodpovednosti za činy, vykonané zo slobodnej vôle nemôže ujsť nikto z nás.


Ľudstvo teda nemôže uniknúť zodpovednosti ani za to, že zavraždilo Syna Božieho, ktorý sa mu dobrovoľne vydal do rúk, lebo ho chcel priviesť k Svetlu. Ľudstvo nemôže uniknúť zodpovednosti za to, že svojou neláskou k blížnym vo vzájomných vzťahoch medzi sebou každodenne a opätovne vraždí veľký vesmírny princíp Lásky, ktorého zosobnením bol Kristus.


Človek na zemi sa nechová k inému človeku tak, ako by chcel, aby sa iní chovali k nemu. Máme úplne iné kritéria na lásku k sebe a na lásku voči iným. Ani po stáročiach sme nezrealizovali Kristom ukázaný princíp lásky k blížnemu ako k sebe samému, čo jediné mohlo zmierniť našu vinu za vraždu vesmírneho princípu Lásky. Ľudia svojou neláskou, neúctou, nespravodlivosťou a vypočítavosťou voči svojim blížnym iba neustále prehlbujú priepasť, ktorá vznikla medzi nimi a Stvoriteľom vraždou Mesiáša.


Za všetko toto však budú zobraní na zodpovednosť! Na plnú zodpovednosť!


Čas účtovania sa blíži! Boj sa Boha pozemské ľudstvo, ktoré si sa po celé dlhé stáročia nebolo schopné naučiť skutočnej láske a úcte k blížnemu!


http://kusvetlu.blog.cz/ v spolupráci s M.Š.


Ježiš Kristus | stály odkaz

Komentáre

  1. ale ja
    Som nezabili nikoho a už vôbec nie syna Božieho pred 2000 rokmi. Z čoho som obvinený, ked som vinný?
    Sorry, musím sa smiať, nesmiem sa z Boha, ale z toho prekruteneho systemu ktorý sa okolo neho vytvoril a z toho ako sa celému ľudstvu snaží nahnať strach z nejakých nekonečných múk, za hriechy korekce spáchal len tým, že sa narodilo. Pravdupovdiac mám pocit že ten čo toto píše bude trpieť najviac a najdlhšie už len z toho dôvodu, že sám si robí peklo tým, že ho čaká.
    publikované: 02.04.2012 19:17:15 | autor: iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Prekrútenina
    nazdar Iviak, "(...) hriechy korekce (...)" - kto spáchal aké hriechy? Nuž nerozumiem koncu tej vety. Nemáš v nej dajaký preklep či chybu? Vopred ďakujem za opravu.
    publikované: 02.04.2012 23:48:41 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Robo jj mám tam preklep
    ...hriechy, ktoré spáchalo... má byť správne. mám telefón, ktorý sa mi snaží silou mocou dokázať, že vie lepšie čo chcem napísať a tak mení slovíčka. Keď si to nevšimnem, tak to takto vyzerá. :)
    publikované: 03.04.2012 01:26:27 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Keksi... a KOKOTINY!
    Ale cibulu doma nemá byte.
    publikované: 03.04.2012 13:03:30 | autor: Stopárka (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Mám telefón...
    Iviak, a kafre Ti aj do toho o čom sa usilujem s Tebou & company hodiť reč? Lebo neverím tomu žeby ste mi nemohli rozumieť (29.02.2012 21:52):

    http://robentin.blog.sk/detail-co-napomaha-panovaniu-orwellovych-svin.html?a=270927a4b4b18e72d4df263010eca6f9
    publikované: 04.04.2012 22:36:41 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014