Cesta k Svetlu

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Výnimočný preparát proti rakovine a iným chorobám

Považujem za povinnosť oboznámiť verejnosť s existenciou mimoriadne účinného prípravku, pôsobiaceho priam neuveriteľne pozitívnym spôsobom nie len pri rakovine, ale aj pri ostatných chorobách.
 
   Začnem krátkym príbehom, ktorý mi rozprával môj známy, zaoberajúci sa predajom produktov zdravej výživy. Jeho zákazník sa mu zdôveril so smutným prípadom rakoviny v ich rodine. Po dlhom a neúspešnom liečení klasickou medecínou nakoniec poslali lekári chorého domov s tým, že má pred sebou už iba dva týždne života. Tento pán chcel vedieť, či by sa tu ešte dalo nejako pomôcť, pretože nech už je akokoľvek zle, predsa len nádej v ľuďoch zomiera posledná. Môj známy mu poradil prípravok MMS a smrteľne chorý ho začal užívať.
 
   Po nejakom čase, dlhšom ako spomínané dva týždne, ktoré mu predpovedali, sa tento človek objavil u svojho ošetrujúceho lekára a ten sa na neho iba nechápavo díval, ako na nejaký prízrak zo záhrobia a zmohol sa na jedinú otázku: To ste čo so sebou robili?
 
   Nie, nie je to vymyslené a nie je to iba prázdna reklama. Je to realita, i keď podobná zázraku.
 
   Na vonkajšiu dezinfekciu je už celé desaťročia využívaný chloritan sódny, ktorý ničí s mimoriadnou silou všetky škodlivé mikróby a baktérie. Istému pánovi, volal sa Jim V. Humble, však napadlo, čo keby tento prípravok použil aj vnútorne a aplikoval ho do ľudského organizmu. Ten pán bol zlatokopom v južnej Amerike a práve chloritan sodný tam využívali na čistenie zlata. V prostredí amazonských dažďových pralesov bol veľmi častý výskyt malárie, na ktorú mnohí z jeho priateľov zomreli, pretože pre nedostupnosť terénu bývali neraz, aj pomerne dlhé obdobie, bez akýchkoľvek liekov.
 
   V jednej z podobných kritických situácií sa pán Humble odhodlal pomôcť práve chloritanom sódnym, ktorý bol v tej chvíli ako jediný poruke. Výsledok bol priam neuveriteľný a ľudia, zmietajúci sa v 40 stupňových horúčkach sa za 2 – 3 hodiny cítili byť úplne zdravými.
 
   Pána Humbla prekvapili takéto prenikavé účinky a od tej chvíle sa začal venovať postupnému zdokonaľovaniu a distribúcii prípravku, ktorý pomenoval MSS. 
 
   Keďže prípravok je pomerne lacný a mimoriadne účinný, nechcem povedať že až zázračný, aktivity pána Humbla sa stretli s veľkým nepriateľstvom farmaceutických firiem, ktorých dominantným zámerom je predovšetkým ryžovanie ziskov z ľudského utrpenia.
 
   Nakoniec sa veci vyhrotili až do takej miery, že mu išlo o život a preto bol pán Humble nútený do svojej knihy o MMS napísať:
 
   „V prípade, že autor z akejkoľvek príčiny zomrie, alebo bude z ľubovoľného dôvodu zatknutý na viac, ako 60 dní, alebo bude unesený viac, než 60 dní, v takomto prípade sa autorské práva Jima V. Humbla rušia a táto kniha /v ktorej sa okrem iného nachádza i návod na prípravu MMS/ sa stáva verejným majetkom.“
 
   Ako funguje MMS? Tak, že ničí všetky patologické bunky v ľudskom organizme, na základe čoho sa náš imunitný systém postupne dostáva do plnej kondície a plného výkonu, takže po čase je nakoniec sám schopný úplne zlikvidovať akúkoľvek chorobu.
 
   Keď sa chloritan sodný dostane do ľudského organizmu, dokáže podľa špecifického a neštandardného správania sa choroboplodných baktérií a mikróbov tieto nájsť a chemicky sa na ne naviazať. Potom nasleduje doslova zničujúca explózia, ktorej nie je schopná odolať žiadna živá bunka. Dá sa to pripodobniť k tomu, ako keby nám vo vrecku vybuchol granát. Po podobnom výbuchu by z nás pravdepodobne nezostalo vôbec nič, no a presne takýmto spôsobom funguje chloritan sódny pri styku s choroboplodnými baktériami. Postupné zvyšovanie dávok pri užívaní MMS je akoby dopĺňaním munície pre boj s choroboplodnými zárodkami v našom tele, ktoré, nech by boli akokoľvek silné a húževnaté, nie sú jednoducho schopné trvalo odolávať voči takto radikálne pôsobiacemu prípravku.
 
   MMS nemá nijaké vedľajšie nepriaznivé účinky a kto by mu snáď celkom nedôveroval, môže ho aplikovať i súbežne s klasickou liečbou.
 
   Možno sa budete diviť, že ste doposiaľ o niečom takomto, skutočne priam zázračnom doteraz nepočuli, ale žiaľ, je to z toho dôvodu, že prípravok MMS je naozaj príliš účinný a príliš lacný na to, aby bol zaujímavý pre farmaceutické firmy, pre ktoré je ľudské utrpenie zdrojom ich obrovských ziskov. Áno, takáto je reálna situácia. Veď aj farmaceutický priemysel a súčasní lekári sa chovajú trhovo, čiže snažia sa čo najviac zarobiť a preto je pre nich omnoho výhodnejšou zdĺhavá a drahá liečba, hoci nakoniec v mnohých prípadoch končiaca smrťou. Tieto smrteľné prípady možno pokojne považovať za ľudské obete, vedome a dobrovoľne prinášané modle zisku, ktorej sa klania celá naša civilizácia. No a súčasná medecína spolu s farmaceutickým priemyslom nie sú žiadnymi výnimkami. Skôr naopak!
 
   Tento text som napísal v dosť veľkom časovom odstupe od prečítania knihy pána Humbla s názvom: „MMS – Zázračný minerálny doplnok pre 21.storočie“ a primäla ma k tomu potreba dať ľuďom na vedomie, že existuje niečo takto výnimočného. Potreba, ktorá vznikla na základe množiacich sa správ z môjho okolia o doslova zázračných uzdraveniach prostredníctvom prípravku MMS.
 
   Podrobnejšie a omnoho erudovanejšie informácie môžete získať v spomínanej knihe Jima V. Humbla: „MMS – Zázračný minerálny doplnok pre 21.storočie“. V rámci Slovenska sa môžete ohľadom bližších informácií a objednávok obrátiť na emailovú adresu: pripravok.mms@atlas.sk
  
   Mojim cieľom, cieľom objaviteľa MMS, ako aj ľudí, ktorí ho distribuujú nie je snaha zarábať, ale hlavne pomôcť ľuďom v ich bolestiach a utrpení. Na každom z nich už zostáva, či túto možnosť využije, alebo zostane radšej verný takzvanej klasickej medecíne, o ktorej je ale treba vedieť, že tak ako všetko v tejto spoločnosti i ona je postavená predovšetkým na zisku.
 
M.Š. spolupracovník časopisu „Pre Slovensko“
 
 

Zdravie | stály odkaz

Komentáre

  1. Kecy
    a falošné nádeje
    že cesta k pravde... pch
    ehm PCH!
    publikované: 22.11.2010 18:39:03 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014