Cesta k Svetlu

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Umenie z dreva

Tento krát by som sa chcel celkom výnimočne zmieniť o veľmi zaujímavých aktivitách môjho priateľa, ktorý sa pred nedávnom začal venovať na „plný úväzok“ umeleckému rezbárstvu. Kto má rád vôňu dreva a krásu, ktorú z neho dokážu vyčarovať ruky umelca, kto by si trebárs chcel niečo pekného zakúpiť, alebo hoci aj objednať, práve pre toho je určená nasledovná informácia.
 
   Ak teda naozaj máte vzťah k prírode a priťahuje Vás jej tajomný odkaz, ukrytý v dreve stromov, pozrite sa na stránky:
 
 
   Nie je síce možné, aby ste takto na diaľku, prostredníctvom internetu, mohli pocítiť prenikavú vôňu suchého, lipového dreva a prežiť teplo jeho dotyku, no predsa si len môžete prezrieť niektoré výrobky a v prípade záujmu ich pre seba aj získať.
 
   Z ponuky: Zákazková výroba širokej škály predmetov umeleckého charakteru, ktorej súčasťou sú napríklad drevné obrazy s ľudovou i sakrálnou tématikou, reliéfy a sošky, úžitkové ľudové predmety, ornamentálne a dobové rámy na zrkadlá a obrazy, poľovnícke i rybárske podparožia podľa potreby, darčekové predmety, drevený riad a iné výrobky z dreva podľa Vášho návrhu.

Kultúra a umenie | stály odkaz

Komentáre

  1. milan
    diela tvojho priatela Tomasa su krasne :)
    publikované: 17.07.2008 19:34:15 | autor: olgita (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014